Aston Martin Owners Club (AMOC) er en forening for Aston Martin ejere i hele verden. Klubben er hjemhørende i England, som også har langt det største antal medlemmer. Der er kun ganske få danske medlemmer af den engelske klub, men vi er dog cirka 150 Aston Martin ejere i Danmark, heraf er ca. 60 registrerede i den danske sektion.

Sektionens medlemmer omfatter en bred vifte af modeller og ejere. Nogle har ejet biler af forskellige mærker og restaurerer selv deres biler, andre har efter mange år realiseret deres drøm om at eje den ultimative superbil og bruger den kun ved helt specielle lejligheder.

Aston Martin Owners Clubs danske sektion er ikke formelt organiseret som en klub, men blev startet af Tom Bjerg Lauritzen, der har haft Aston Martin i over 30 år. Klubbens repræsentant er i dag Bo Skifting.

Formålet med hjemmesiden er at dele praktisk information med andre Aston Martin ejere i Danmark, herunder information om service, reservedele og forsikringer. Du kan også finde en oversigt over tidligere og kommende arrangementer samt finde medlemmer der har samme model som dig hvis du har brug for råd eller hjælp.

Ønsker du yderligere information eller har du ideer og forslag til siden kan du kontakte Bo på bo@skifting.dk