Tag med Aston Martin Copenhagen til Formel 1 i Singapore

posted in: 2018 Arrangementer | 0

Oplev det ultimative Formel 1-løb i tropisk varme i Asiens metropol, Singapore fra den 13. til 17. september. I Singapore bor vi på det legendariske 5-stjernede The Fullerton Hotel. Hotellet er ét af de mest eftertragtede i Singapore og er, med sin beliggenhed ud til banen, helt unik – meget bedre udsigt fås ikke! Hele weekenden vil der være adgang til One Fullerton Terrace, hvor der er fuld forplejning, udsigt til banen og storskærm under weekendens løb.


På Raceday vil du, i 4 timer, kunne nyde den eksklusive The Fullerton F1 Sunday Brunch med free flow champagne og vine samt et stort udvalg af retter fra alle verdenshjørner. Her kan du blandt andet kan nyde hummer, sushi eller hvad hjertet begærer. Aftenen byder på F1 Race, som naturligvis bør opleves fra One Fullerton Terrace eller fra din egen reserverede plads på Grand Stand langs banen. Din adgang til Grand Stand gælder hele weekenden og giver desuden adgang til diverse store koncerter og andre oplevelser i F1 området!

Inden hjemrejsen har vi hele dagen ledig til en eksotisk katamaran-tur som går til bounty strande med frokost og vin. I løbet af weekenden vil vi besøge den lokale Aston Martin Singapore forhandler.

Tilmelding og yderligere information om turen kan ske på info@astonmartin-copenhagen.dk eller tlf. 70 256 007.